Grip Antislip- Bine ati venit la pagina de internet a produselor  GripAntislip


        GriP AntiSlip®  este o acoperire de siguranta folosita pe scara larga in toata lumea in cazile de baie, cazi de dus, si pe pardoseala bailor si piscinelor. Este cea mai ecologica solutie de acoperire din lume care ofera aderenta optima, este rezistenta si durabila.

 Necesitati

         In fiecare 4 minute o persoana este victima alunecarii suferind diferite traume care ajung la spital. Riscul de aluneca si cadea este foarte mare in cada de baie si pe pardoseala uda.  GriP AntiSlip® este special inventat pentru a face imposibila alunecarea.

 Ce este acoperirea cu GriP AntiSlip® ?

          Aceasta acoperire este o acoperire poliuretanica , transparenta pe baza de apa. Poliuretanul este flexibil si rezistent la apa. Aderenta lui in cazi si pe pardoseala este excelenta.

 Acoperire care nu pastreaza mizeria si apa si poatefi indepartata

        De obicei aceste solutii atrag mizeria. Mizeriile, grasimile si apa nu au nicio sansa de a adera acolo unde exista Grip Antislip. Aceasta acoperire poate fi indepartata usor fara sa distruga suparafata , chiar o mentine intacta.

 Calitatea Marcii : TÜV, TNO and DIN-51097, class B standard

        GriP AntiSlip® este certificat TUV, este testat de TNO si are clasa B a standardului   DIN-51097. Conform raportului testului TNO Grip Antislip creste coeficientul de frecare in cazi, dusuri si gresie si in mediul uscat. Efectul este chiar mai eficace unde exista apa pe suprafata respectiva si chiar umezeala sau apa si sapun.

 Premii Castigate

        Acoperirea  GriP AntiSlip® a fost premiata cu aur la premiile pentru un mediu inconjurator prietenos in lume 'Golden Award as the best and environmentally friendly AntiSlip coating in the world'. Acest premiu a fost acordat de catre Univesitatea din Pittsburg, USA, iar in Europa a castigat  primul premiu la Salonul International al Inventiilor  in Geneva.

 Aplicatii

       GriP AntiSlip® este aplicata in cazi de baie si dusuri si pardoseala de bai si piscine la comanda in toate hotelurile , particulari, saune, centre sportive, firme, centre de copii si batrani si piscine.

 Instructiuni de curatenie

      GriP AntiSlip® odata aplicat nu are nevoie de instructiuni speciale de curatenie. Folosire unui detergent universal si o perie moale este suficient. Dupa ce se clateste cu apa se usuca si se poate sterge cu o carpa fara scame.

 Cresterea durabilitatii

      Dupa ce se aplica tratamentul cu GriP AntiSlip® este recomandat ca suprafata sa se mentina fara grasimi pentru cresterea durabilitatii.  Sure-Clean este un detergent universal care curata fara efort petele de mizerie si grasime.

 Avantaje

        GriP AntiSlip® este cel mai folosit in lume . Acoperirea de siguranta ofera o aderenta crescuta , este rezistenta si durabila si ofera urmatoarele proprietati :

  • Trasparenta
  • Poate fi indepartata
  • Prietenoasa cu mediul inconjurator
  • Blocheaza mizeria si apa
  • Nu afecteaza suprafata deloc
  • Does not affect the existing surface
  • Referinte bune nationale si internationale
  • Testat TNO, certificat TÜV si  DIN-51097, standard de clasa B.
  • Eficace in toate  cazile de baie, cazile de dusuri,  pe pardoselile de baie si piscine.

 Garantie


Folosire dura, indelungata si trafic greu. Garantat !

       Grip Antislip este certificat ca un produs cu o calitate foarte ridicata si pentru o folosinta in conditii de trafic foarte greu si durabil. De aceea perioada de garantie pentru Grip Antislip este asa de mare: noi oferim o garantie de 3 ani cand acoperirea cu Grip Antislip este efectuata de un specialist al nostrum sau de un partener autorizat de Grip Antislip Swiss GmbH.

       Garantia de 3 ani conduce la o intrebare de genul cam cat rezista aceasta acoperire. Raspunsul este ca aceasta depinde de frecventa si intensitatea folosirii cat si intretinerea. Clientii de exemplu din domeniul hotelier confirma ca produsul Grip Antislip aplicat in cada de baie si de dus de peste 10 ani inca are o protectie optima antialunecare.

      Chiar si in acest caz dupa mai multi ani de folosinta daca aveti impresia ca nu este suficient de efectiva, asta nu este o problema pentru ca aceasta acoperire poate fi indepartata fara nicio urma de pe suprafata respective, iar o alta aplicare poate fi facuta in cateva minute.


 Recomandari pentru curatarea pardoselilor  tratate cu Grip Antislip

 Grip Antislip ofera o certificare si o testare eficienta a alunecarilor pe toate suprafetele atat la interior cat si la exterior. Acoperirea Grip Antislip este rezistenta la apa si la mizerie. Chiar si daca o astefl de suprafata devine murdara, in practica putem folosi cateva recomandari simple dupa cum urmeaza: Curatirea normal a suprafetei

 Curatirea cu solutii sau agenti fara neutralizarea culorilor

 Curatarea cu masini cu perii cu absorbtie

  A se folosi numai perii moi ( soft)

-          A se clati numai cu apa normala si mizeria se absoarbe cu un aspirator de apa

-          Nu se folosesc agenti de curatare abrazivi sau bureti abrazivi ( ex : Scotch -Brite, Pads, etc)

-          Nu se folosesc agenti de curatenie agresivi , chimici sau corozivi

-          Nu se folosesc agent care contin clor sau sunt corozivi

Cu folosirea  acestor  recomandari  va puteti bucura de o protectie efectiva impotriva alunecarii pentru multi ani si de asemenea de o garantie de 3 ani (a 3-year guarantee )

Atentie in cazul in care nu sunt respectate aceste instructuini garantia se pierde si toate reclamatiile nu se iau in consideratie.